JETONI NË ZVICËR, GJERMANI, APO AUSTRI?

Ne ndihmojme te huajt në trajtimin e çeshtjeve të jetes së përditshme

Kultura është e ndryshme nga vendi juaj i origjinës, dhe po ashtu edhe rregullat dhe procesi administrativ.

Ekspertet tanë mund t’ju kursejnë kohë dhe ta bëjnë jetën tuaj shumë më të lehtë.

Nga gjetja e një shtëpie për të marrë me qira ose aplikimi për punën e duhur, ne do ta bëjmë të gjithë procesin me te leht.

Flisni me ne dhe shikoni nëse jemi të përshtatshëm!

Zgjidhim problemet së bashku

Ju duhet të lexoni dhjetëra artikuj në internet, vetëm për të gjetur informacione të thjeshta si zgjedhja e bankës së duhur dhe si të hapni llogarinë tuaj. Marrja me zyrat publike kërkon edhe më shumë kohë.

Kemi klientë që po kalonin muaj të tërë, pa gjetur kurrë përgjigjen e duhur për ta—derisa ata ran në kontakt me ne.

Ketu hyjmë ne

Ne ofrojmë mbështetje dhe ndihmë, si dhe japim përgjigje të sakta për pyetjet e zakonshme që të huajt kanë në lidhje me shtëpinë e tyre të re. Ne synojmë t'ju ndihmojmë!

Çfarë të presësh nga ne?

Ne mund t’ju ndihmojmë me gjithçka që lidhet me jetën tuaj të përditshme. Më poshtë janë vetëm disa nga gjërat më të zakonshme që klientët tanë kërkuan nga ne.

Detyrat që lidhen me punën

 • Aplikimi për një punë online
 • Përgatitja e CV-ve dhe letrave motivuese
 • Pretendimi i përfitimeve të papunësisë
 • Regjistrim në agjenci punësimi
 • Marrja ose zgjatja e vizës dhe lejes suaj të punës

Vendoseni

 • Ribashkimi familjar
 • Kurse online të gjermanishtes
 • Marrja e një numri telefoni
 • Hapja e një llogarie bankare lokale
 • Marrja e patentës suaj ndërkombëtare të shoferit
 • Kërkesa për ulje të primit të kujdesit shëndetësor

Detyrat Administrative

 • Përkthimi i dokumenteve
 • Plotësimi i raporteve tatimore
 • Vendosja e takimeve
 • Kerkojm apartamente me qera
 • Trajtimi i çështjeve administrative (plotësimi i formularëve, shkrimi i ankesave, etj.)
 • Kontaktojm me zyrat dhe departamentet
 • Kontakt me shërbimin mjekësor (mjek, spital)
 • Kontaktojm me kopshtet, shkollat dhe kolegjet.

Ekspertët tanë janë gjithmonë të lehtë për t'u arritur

WhatsApp

Bisedoni me ne për çdo informacion që dëshironi të mësoni

Telefonatë

Na telefononi gjatë orarit të punës për të marrë përgjigjen e shpejtë të pyetjeve tuaja

Email-et

Dërgoni pyetjet tuaja me email dhe merrni përgjigje të detajuara nga ekspertët

Pavarësisht se sa të komplikuara janë detyrat tuaja, ju do të merrni përgjigjen të saktë në 48 orë

Për shembull, mund të kaloni javë apo edhe muaj duke u përpjekur të kuptoni se si ta sillni familjen tuaj në shtëpinë tuaj të re. Megjithatë, nuk jeni i sigurt nëse informacioni që merrni është i saktë.

Nëse mungon informacioni, shanset janë që të ktheheni në fillim dhe të kaloni edhe më shumë kohë ne procesin e ndërlikuar të migrimit.

Ekspertët tanë që ju tregojnë hap pas hapi mënyrën e saktë për t’u ribashkuar me familjen tuaj.

Në 48 orë pasi të keni pyetur për procesin, ne do t’ju kthehemi me një shpjegim të detajuar dhe të gjitha dokumentet që ju nevojiten për të përgatitur.

Sigurisht, mund të pyesni për çdo gjë, nga gjetja e një mundësie pune deri te strehimi, dhe më shumë! Vetëm imagjinoni vlerën e kësaj lloj mbështetjeje. Imagjinoni sa kohë mund të kurseni dhe të gjitha problemet që mund të shmangni me ekspertët që ju udhëheqin në çdo hap të rrugës.

Përfitoni akses 24/7 te eksperteve tanë të migracionit me pagesa mujore të përballueshme

Ne ofrojmë shërbimet tona dhe mbështetjen e vazhdueshme me një pagesë mujore të thjeshtë dhe të përballueshme, jo me çmime konsulence. Pavarësisht se sa shpesh kërkoni mbështetjen tonë, nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për tarifa shtesë.

Plus, ne nuk do t’ju mbyllim në një kontratë afatgjatë. Kjo do të thotë sa herë që mendoni se nuk keni më nevojë për shërbimin tonë, mund ta anuloni me lehtësi abonimin tuaj.

Çfarë thonë njerëzit për Check4you

Ne mund të vazhdojmë të shpjegojmë shërbimin tonë dhe pse ky do të jetë investimi më i mirë që keni bërë në jetën tuaj. Por është më e lehtë të lejojmë klientët tanë të bëjnë punën për ne…

Zgjidhja jonë nuk është thjesht një komoditet, për shumë njerëz, është një domosdoshmëri

Për disa gjëra të rëndësishme si zgjatja e vizës tuaj të punës ose aplikimi për një punë të re pasi të keni humbur punën tuaj aktuale, keni të bëni me një afat shumë të ngushtë. Ju nuk mund të humbni kohën tuaj dhe të mbështeteni në Google. Ju keni nevojë për ekspertë në anën tuaj për t’ju ndihmuar të lundroni në proces me lehtësi.

Mos harroni gjithashtu, të kesh akses te një ekip ekspertësh që kuptojnë burokracinë, rregullat dhe rregulloret mund t’ju japë paqe mendore.

Pra, ne nuk kursejmë vetëm kohën tuaj. Ekspertët tanë të migracionit do të jenë aty për t’ju shpëtuar, në kohë emergjence.

Le të fillojmë me një konsultë falas pa detyrime!

Në Check4you, ne mund të ofrojmë përgjigjet më të sakta për çdo pyetje që mund të keni në lidhje me vendin tuaj të ri.

Plus, ne ofrojmë mbështetje të vazhdueshme dhe jemi gjithmonë të gatshëm të ofrojmë udhëzime ekspertësh për gjithçka që duhet të dini për vendin tuaj të ri.

Rezervoni sot konsultimin tuaj falas pa detyrime me një nga ekspertët tanë, i cili do të shpjegojë më shumë rreth zgjidhjes sonë unike, në mënyrë që të vendosni nëse është e duhura për ju.

Nëse jo, kjo është mirë edhe me ne. Ne e vlerësojmë vendimin tuaj dhe nuk do t’ju detyrojmë kurrë të punoni me ne.

Klikoni butonin më poshtë për të rezervuar konsultimin tuaj dhe ne do të ju therrasim shume shpejt.

Kërko thirrje! Shpejt, lehtë dhe falas për ju!
*Numri i telefonit me kodin e shtetit.
Kërko thirrje
Close